To je to što me zanima!

Kako radite kajganu? Sastojak koji vam nikad ne bi pao na pamet čini jelo još ukusnijim

Pomiješajte šest jaja s pola žličice limunovog soka te dodajte prstohvat soli i papra. Ako ste dobro napravili, kajgana neće imati okus limuna, jednostavno bi trebala biti svijetlija nego inače
Vidi originalni članak

Ako jajima dodate sok od limuna, kajganu ćete sigurno podići na višu razinu. Ovaj sok je ključan kako bi kajgana ispala posebno 'pahuljasta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albumin, proteinska struktura unutar jajeta, reagira s kiselinom iz limunovog soka u stvaranju čvršće unutarnje strukture koja zadržava mjehuriće zraka. Dok se jaja kuhaju, mjehurići zraka uzrokuju da postanu svjetlija i pahuljasta, rekla je Makenzie Bryson Jackson, nutricionistica.

SAVRŠENI ZA UŽINU 7 recepata za zdrave keksiće koje djeca mogu nositi u školu

Kako napraviti kajganu s limunovim sokom?

Pomiješate šest jaja s pola žličice limunovog soka te dodajte prstohvat soli i papra. Nakon što ste pomiješali te sastojke, stavite posudu sa strane i zagrijte malo maslinovog ulja u tavi. Kada se ulje dovoljno zagrije dodajte smjesu u tavu i promiješajte. Pecite oko tri ili četiri minute.

Ako ste dobro napravili, kajgana neće imati okus limuna, jednostavno bi trebala biti svijetlija nego inače, piše Daily Star.

LAGANA PREHRANA Što jede Cindy Crawford: Zna sve trikove za održavanje težine

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Anakin S 13.09.2022.

    Jbg. ,a ja uporno s slaninom ..

  • Rafo 13.09.2022.

    Najbolji dodatak za kajganu je sir.

  • liberian 13.09.2022.

    Na maslinovom ulju se ne prži. Amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare