To je to što me zanima!

Jeftino i ukusno: Od pužića iz plićaka napravite fini rižoto

Važna je priprema riže, a tajna je u dobrom pirjanju luka i dodavanju bijelog vina. Glavne sastojke za ovo jelo pronađite u jutarnjoj šetnji kraj mora, na stijenama su, uz gotovo svaku plažu
Vidi originalni članak

Za ovaj rižoto sastojke morate naloviti sami. I priljepci i ogrci (pužići, nanari) su školjke koje su vam na dohvat ruke, na stijenama uz gotovo svaku plažu. Birajte rižu za rižoto (arborio, carnaroli, vialona nano). U većoj tavi, na maslinovu ulju zažutite luk.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare