To je to što me zanima!

Isprobajte recept za dagnje na crveno: Kad ih kupujete, birajte zatvorene, otvorene preskočite

Dagnje, pidoči ili pedoči (po dubrovački), mušule, omiljena su školjka mnogih. Recepata je bezbroj, ali ipak je klasična buzara, na bijelo ili crveno, najbolji i najfiniji
Vidi originalni članak

Puno sam puta dagnje vadio iz mora i onako posve svježe odmah skuhao na malom kuhalu svoje jedrilice. Bit će da je prošlo i više od 50 godina od kada sam ih cijelo jedno ljeto vadio iz mora i prodavao ih restoranima. Bio sam u tome samo malo manje uspješan od nešto starijeg prijatelja koji mi je bio 'učitelj' i koji je uvijek izvadio koju kilu više od mene.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare