Svi ljubitelji teletine će biti oduševljeni ovim receptom jer će se meso u kombinaciji sa senfom topiti u ustima. Možete ju poslužiti uz rižu, tjesteninu ili neki drugi prilog po vašem izboru
Vidi originalni članak
Sastojci:
- 6 telećih odrezaka
- 5 žlica brašna
- 2 žlice crvene paprike
- 3 češnja češnjaka
- luk
- mrkva
- žlica senfa
- 3 žlice maslaca
- 2 žlice peršina
- sol, papar
- riža ili tjestenina
Priprema:
Pomiješajte brašno i crvenu papriku pa u tu mješavinu uvaljajte odreske sa svih strana. Maslac otopite na tavi i na njemu ispržite meso. Kad se zapeče sa svih strana, izvadite ga na tanjur, a na maslac dodajte sitno sjeckani luk i ribanu mrkvu. Kad se luk zastakli, dodajte protisnuti češnjak i senf.
Kratko pirjajte pa dodajte malo vode i pomiješajte. Kuhajte, a zatim vratite meso i pustiti da se pirja. Za to vrijeme skuhajte tjesteninu ili rižu. Kad je gotovo, pospite svježim peršinom i poslužite toplo.