To je to što me zanima!

Isprobajte ovu gastro deliciju - finu teletinu u umaku od senfa

Svi ljubitelji teletine će biti oduševljeni ovim receptom jer će se meso u kombinaciji sa senfom topiti u ustima. Možete ju poslužiti uz rižu, tjesteninu ili neki drugi prilog po vašem izboru
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 6 telećih odrezaka
  • 5 žlica brašna
  • 2 žlice crvene paprike
  • 3 češnja češnjaka
  • luk
  • mrkva
  • žlica senfa
  • 3 žlice maslaca
  • 2 žlice peršina
  • sol, papar
  • riža ili tjestenina

Priprema:

Pomiješajte brašno i crvenu papriku pa u tu mješavinu uvaljajte odreske sa svih strana. Maslac otopite na tavi i na njemu ispržite meso. Kad se zapeče sa svih strana, izvadite ga na tanjur, a na maslac dodajte sitno sjeckani luk i ribanu mrkvu. Kad se luk zastakli, dodajte protisnuti češnjak i senf.

FINI RECEPT Krem juha od graška: Ukusan i zdrav obrok koji je brzo gotov

Kratko pirjajte pa dodajte malo vode i pomiješajte. Kuhajte, a zatim vratite meso i pustiti da se pirja. Za to vrijeme skuhajte tjesteninu ili rižu. Kad je gotovo, pospite svježim peršinom i poslužite toplo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nap* 23.03.2022.

    Umjereno da puno ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare