To je to što me zanima!

Domaća majoneza: Lagana je za pripremu, a daleko ukusnija

Domaća majoneza ne može se uspoređivati s onom kupovnom jer je okusom daleko bolja. Priprema je toliko brza i jednostavna da je zbilja svatko može napraviti kod kuće
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 250 ml suncokretovog ulja 
  • prstohvat soli
  • 2 žlice jabučnog octa

IZNENADITE NEPCE Recepti sa kavom: Od slastica do fantastičnih jela sa mesom

  • žličica senfa
  • 2 žumanjka
  • 2 žličice limunovog soka

Postupak:

Ubacite žumanjke u veću posudu za miksanje pa dodajte limunov sok, senf, jabučni ocat i sol. Sve te sastojke dobro izmiksajte pa smanjite mikser na najmanju brzinu i vrlo polako ulijevajte suncokretovo ulje. 

Važno je da to radite vrlo polako, u vrlo tankom mlazu i bez prekida, ako želite dobiti dobru majonezu. Miksajte dok ne dobijete glatku, jednoličnu smjesu. Ohladite je u hladnjaku i spremna je za posluživanje, prenosi dobarsavjet.info.

JEDNOSTAVAN RECEPT Prhko tijesto od kojega možete raditi sve: Kiflice, pitu ili kekse

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 30.01.2020.

    da domace su i najbolje

  • VOLBEAT 30.01.2020.

    volim je jedino u francuskoj salati, ribljoj pašteti, te tartar umaku. Onako solo - jok, ne ide niz grlo

  • 29.01.2020.

    Niti domaća, niti kupovna...nema tog na jelovniku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare