To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za utorak 8. listopada: Lava čeka osjećajno ispunjenje, Vaga previše troši...

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 8. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Prštat ćete energijom, a okolina vas doživljavati kao poduzetnu i sposobnu osobu. Na poslu ćete izgarati i previše raditi. Obavijesti, pisma i pošiljke koje ćete primiti skrivat će ugodna iznenađenja. U tome će najviše prednjačiti SMS poruke romantičnog sadržaja, pa ćete kratiti vrijeme dopisujući se sa simpatijom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Nećete biti zadovoljni današnjim razvojem situacija. I na radnom mjestu i u privatnom životu, bit će pretjeranih zahtjeva zbog kojih ćete brzo gubiti strpljenje. Zbog prevrtljivog raspoloženja, mogli biste se pokazati netaktičnima u komunikaciji s okolinom. Pokušajte ublažiti osjećajne ispade i izbjeći dramatiziranje.  

od 6. do 12. listopada Veliki tjedni horoskop: Djevice netko silno priželjkuje, a Vage će konstantno biti u pokretu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Zbunjivat ćete prijatelje i ukućane promjenljivim ponašanjem, pa se nemojte ljutiti ako vam upute pokoju kritiku. Neki među vama shvatit će da je vrijeme za osamostaljenje i prestati biti ovisni o roditeljima. Ne budite previše otresiti prema drugima, osobito ako vam i ne misle naštetiti nego samo dobronamjerno savjetovati.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 4

Prednost u poslu na vašoj je strani, ali zbog neprofesionalnog pristupa poslu nekih kolega, pojavit će se teškoće koje će usporavati radni proces. Novi ljubavni počeci odvijat će se usporeno. Izgarat ćete u osjećajima i htjeti sve ubrzati, ali će vas suzdržano ponašanje druge strane sprječavati i obeshrabrivati. 

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Pred vama je dan osjećajnog ispunjenja. Želje prema nekome će biti jake pa ste spremni na poteze koji će i vas same iznenaditi. Nadređenoj osobi svidjet će se vaša odlučnost i spremnost na hrabro djelovanje. Bit ćete puni entuzijazma i svjesni toga da uspjeh ovisi samo o vama. Nekima su mogući dobici od nagradnih igara.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Zahvaljujući intuiciji, uspješno ćete riješiti složenu situaciju iz prošlosti. Unutarnji glas vodit će vas do pravih rješenja. Rijetki će biti trenuci koje ćete moći posvetiti sebi. Radne kolege, prijatelji i roditelji  imat će veliki utjecaj na vaš privatni život pa ćete biti rastrzani na više strana, nastojeći svima udovoljiti.  

Tko je najopasniji? Pripazite! Evo koliko je svaki znak Zodijaka uistinu opasan

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Dan je najviše naklonjen onima koji se bave umjetnošću. Duh kreativnosti zahvatit će i ostale Vage, pa biste mogli kupovati ukrasne stvari za svoj dom. No kako se nećete znati zaustaviti, mogli biste previše potrošiti. Riješit ćete zapetljanu ljubavnu situaciju. Ako ste raskinuli odnos, još nije kasno za razgovor koji će pomoći riješiti dvojbe.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Zbivanja u životima drugih ljudi primorat će vas da promijenite kriterije. Mnogo ćete razmišljati o sebi pa ćete pronaći neke odgovore. Pozornost će vam zaokupljati sadržaji koji sadrže element uzbuđenja i nečeg novog. Mlađi će biti okrenuti društvenom životu, što će vas i dovesti u situaciju da upoznate nekog.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Sreću ćete pronalaziti u malim stvarima, poput kave s prijateljima ili u igri s djecom. Isticat ćete se na poslovnim sastancima. Šefovi i kolege cijenit će vašu mudrost i argumentiranost kojoj neće biti premca. Umor u večernjim satima ipak upozorava da za sve postoje granice, pa tako i za vas. Okrijepit će vas raniji odlazak na spavanje.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Naći ćete se na raskrižju u poslovnom ili privatnom životu i pritom biti obuzeti nizom dvojbi. Nećete se rado izjašnjavati, čak i ako situacija bude nalagala energičniji pristup. Pripazite da se ne upletete u ljubavni trokut, jer će vas neriješene osjećajne situacije iscrpljivati preko mjere. Pazite da ne izgubite vrijednu stvar.   

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 3
Zdravlje: 4

Okrenite se svakodnevnim poslovima, mislite i djelujte kratkoročno. Budite spremni na brzo reagiranje i na improvizaciju. Nekima će biti natovarene nove obaveze. Iako ćete se morati na brzinu snalaziti, na kraju će vam se napori isplatiti.  Ima li vaš tinejdžer problematično ponašanje, omogućite mu razgovor sa školskim psihologom.  

HOROSKOP I LJUBAV Kakvi su znakovi Zodijaka kada se zaljube: Vage 'nisu svoje', Djevice planiraju budućnost...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Zbog poslovnih zaostataka, bit ćete prisiljeni ostati raditi i nakon radnog vremena. Slaba koncentracija bit će glavni krivac za neučinkovitost. S partnerom ćete raspravljati o preuređenju stana ili kupnji novog namještaja, ali se nikako nećete moći dogovoriti. Svatko će tjerati po svome pa se na kraju još možete i posvađati.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare