To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za petak 31. svibnja: Bikovi će riješiti bračnu krizu, a Ribe privlačiti poglede

Pročitajte dnevni horoskop za petak 31. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Više ćete se posvetiti poslovima, a manje partneru. Pazite da zbog toga ne dođe do udaljavanja i sve rjeđih intimnosti. Slobodni će se igrom slučaja naći u društvu osobe o kojoj maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da o vama ovise buduća zbivanja. Nervoza zbog skorog ispita ili roka otežava vam koncentraciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Ako u bračnom odnosu postoji kriza, nastojat ćete je riješiti. Uviđat ćete kako vam se ljubavni kriteriji mijenjaju i da više ne trpite nešto što vam je ranije bilo podnošljivo. Nemojte se truditi po svaku cijenu ostaviti dojam na nekoga. Povucite se i glumite nezainteresiranost, kako biste potakli zanimanje druge strane.

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Ne trošite vrijeme i energiju na aktivnosti koje ne zadovoljavaju vaše potrebe i želje. Spriječite one koji vas pokušavaju iskoristiti za svoje ciljeve. Usporite li ritam, moći ćete bolje procijeniti što možete očekivati od pojedinaca. Promijenit ćete mišljenje o nekim ljudima i to u negativnom smislu.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

U odličnom ste poslovnom razdoblju pa su i problemi lakše rješivi. Planeti vas štite i podržavaju svaki vaš iskorak prema naprijed. Osjećat ćete voljenima i poželjnima. Netko će vam izići u susret i učiniti uslugu. Poslijepodne provedite u ugodnom društvu, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za aktivnosti koje iziskuju mir i samoću.

NAŽALOST, TAKO JE Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Budete li morali privremeno preuzeti poslove nadređenih, dokazat ćete da se na vas može računati. Dođe li do razgovora o promjeni posla ili plaće, otvoreno pokažite što očekujete, a što nećete prihvatiti. Mogli biste se zaljubiti u osobu koja će biti više zaokupljena poslom nego s vama. Shvatit ćete da ne zavređuje vaše povjerenje.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Problemi u komunikaciji, nemogućnost koncentracije i umor ometat će vas u svakodnevnim poslovima i obavezama. Ne podcjenjujte važnost prvog dojma; nastojte izgledati i ponašati se u skladu sa situacijom, a u odnosu sa suradnicima biti taktični i diskretni. Pripazite na dišne organe.

JESTE LI MEĐU NJIMA? Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Pružit će vam se prilika da drugima dokažete svoje sposobnosti i talente. Osjetit ćete da vas okolina više poštuje i da se vaše mišljenje više cijeni. Financijski problemi natjerat će vas da počnete razmišljati o podizanju zajma, no ne upuštajte se u takve pothvate, osim ako baš nikako ne možete pronaći neko drugo rješenje.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Vaša odgovornost i kreativna energija polučit će odlične poslovne rezultate. Pružit će vam se prilika da poboljšate svoj ugled. S partnerom ćete otkriti zajedničke interese i romantiku, iako nisu isključene ljubomorne scene. Uživat ćete u partnerovoj pažnji i buđenju osjećaja za koje ste mislili da su nestali.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Mnogi će pogrešno tumačiti vaše izjave. Nemojte poduzimati nikakve veće ljubavne ili poslovne akcije, jer će se njihov razvoj otegnuti ili zakomplicirati. Vaš će rad poticati zanimanje šireg kruga ljudi, a možda i medija. Prijateljski susret s bivšim partnerom mogao bi ozbiljno naljutiti vašeg partnera.

INTRIGANTNA TEORIJA Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Dan će biti ispunjen aktivnostima koje će vam podizati samopouzdanje i održavati dobro raspoloženje. Poslovi će dobro napredovati. Rodbina, braća ili sestre mogli bi sudjelovati u obiteljskom događaju kojeg spremate, možda vjenčanju ili krstitkama. Zabavan društveni život ili novo poznanstvo donijet će zadovoljstvo osamljenima.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Iako ćete surađivati s pojedincima čija vas preosjetljivost može iritirati, prilagodite se pa većih problema neće biti. Idete li u kupnju namještaja ili tehničkih stvari, pazite gdje kupujete. Neka vam ne bude teško raspitati se o cijenama i na drugim mjestima. U ljubavi zaštitite svoje interese, ali ne dopustite da se partner osjeća zakinuto.

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Dinamično razdoblje na poslovnom planu izmjenjivat će se s događajima i obratima u privatnom životu. Na dosadu se nećete moći požaliti, a najbolje rezultate ostvarivat ćete u timskom radu. Pričljivost i zavodljivost bit će vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi drugih, a i vi biste se mogli u nekog zagledati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Barbara33333 31.05.2024.

    Petak , dan za ..... . :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare