To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za četvrtak 5. rujna: Lava čeka novi početak, Jarac neka odgodi odluke...

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 5. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Predugo ste živjeli i ponašali se u neskladu s vlastitim željama, pa vam je teško uvidjeti što je za vas pozitivno. Rasplet događaja iz prošlosti sagledat ćete u posve drukčijem svijetlu. Vjere u sebe vam ne nedostaje, jedino vam je povjerenje u druge poljuljano. Prijatelj će vam dati koristan savjet – poslušajte ga!  

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Bit ćete marljivi, a poslove obavljati bez većih napora. Imat ćete dobre organizacijske sposobnosti i kvalitetnu suradnju s kolegama. Veselit će vas isprobavanje vlastitih sposobnosti i granica, a ljubavne odnose sa svim nadama i razočaranjima doživljavat ćete opuštenije. Primijetit ćete da ste se promijenili i postali zreliji.  

KAKO VAM IZGLEDA KRAJ LJETA? Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Ostavljat ćete velik dojam na okolinu, a samouvjereni nastup osigurava vam uspjeh i u poslu i u ljubavi. Obasipat će vas komplimentima i pozivima za večernji izlazak. Telefonski razgovor otklonit će ljubavne nesporazume i razriješiti nagrizene odnose.  Roditelji bi svoje dijete mogli upisati na kreativnu radionicu, glumu ili balet.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Očekuje vas promjena boravišta, potraga za mjestima ili ljudima koji vas smiruju. Vaš umor i nezadovoljstvo nastali su zbog zamornih međuljudskih odnosa. Iako vam neće nedostajati novih ideja, potreban vam je netko tko će vas potaknuti da ih ostvarite.  Klonite se prometnih gužvi, riskantnih situacija i  živčanih pojedinaca.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 3
Zdravlje: 4

Pravi je trenutak da nešto započnete, dovršite ili ostvarite, bilo da su posrijedi ljubav, posao ili zdravlje. Odvojite posao od ljubavnog života, osobito tijekom večeri – partneru treba više nježnosti.  Pojave li se poslovni problemi, izbit će i veće nesuglasice. Svojim diplomatskim umijećem upravo ćete vi biti u prilici riješiti tu nezgodnu situaciju.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Dan je povoljan za putovanja, učenje i komunikaciju sa strancima. Bit ćete izvrstan govornik, plijeniti snagom riječi i biti uvjerljivi u nastupu. Vješti ste u analizi tuđih problema i drugi uviđaju da su vaši savjeti mudri, pa ćete se često naći u prilici da ih dajete.  Usmjerite energiju tamo gdje ćete biti na dobitku.  

ASTRO OPIJANJE Znakovi Zodijaka kad popiju: Lav dobije 'dar govora', Bik ogladni, Strijelac nema kočnicu

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Vaše veliko samopouzdanje dobro će djelovati na privatni život. Bit ćete pristupačniji i velikodušniji prema vama bliskim ljudima, pa ćete zanemarivati sitnice oko kojih se obično posvadite. Planeti vam daju više hrabrosti i inicijative pa je vrijeme da u ljubavnom životu dovršite nešto što ste započeli.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Mogli biste doživjeti neugodnost, trač ili nešto što može narušiti vaš ugled. Možda tome nećete biti sami krivi, nego će se raditi o spletu loših okolnosti. Misli će vam vrludati, mučit ćete sami sebe beznačajnim stvarima i gubiti se u pojedinostima. Razgovor s partnerom ulijeva vam nadu da za vas dvoje postoji svijetla budućnost.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Poslove ćete obavljati brzo i učinkovito. Osobiti uspjeh vam predstoji u komunikaciji, kao i u podizanju dokumenata jer će vam šalterski službenici biti naklonjeni. Duhovitost, šarm i lakoća u ostvarivanju poznanstava osigurat će vam nove ljubavne prigode. Poglede drugih privlačit ćete stilom odijevanja i izražavanjem.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Pazite što govorite pred šefovima. Previše se nezadovoljstva nakupilo u vama pa biste mogli svašta izgovoriti. Bit ćete nezadovoljni razvojem ljubavne situacije. Promatrat ćete partnera kritičkim okom ili ćete osjetiti ljubomoru. Ne požurujte s ljubavnom odluku koja dozrijeva u vama, sutra ćete biti kud i kamo objektivniji. 

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Iako nećete mnogo vremena provoditi u domu, obiteljsko okruženje ispunjavat će vas zadovoljstvom. Djelovat ćete pod naletom optimizma kojim ćete osvajati okolinu. Vaš šarm će biti čimbenik uspjeha u svim aktivnostima. Večer će biti osobito ugodna za one koji su zaljubljeni i jedva čekaju naći se s partnerom.  

ASTRO LJUBAVI Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Bit ćete učinkoviti i djelotvorni u svemu čega se primite. Uspješno ćete zamjećivati pogreške i propuste u poslovanju pa će se kolege oslanjati na vas. Nećete odoljeti izazovima sniženja i rasprodaja pa biste mogli previše potrošiti, zbog čega će vam partner prigovarati. Mogli bi vas opteretiti problemi s ocem ili autoritetima. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare