To je to što me zanima!

Deserti u jesenskom ruhu: 'Od bundeve radim princes krafne i eklere, paše u svim kolačima'

Bogato, aromatično punjenje s pireom tikve izvrsno se zaokružuje s cimetom, vanilijom i muškatnim oraščićem, a može se dodati đumbir i limun, kaže Ivana Bradarić iz splitske slastičarnice Brasserie
Vidi originalni članak

Razne bundeve ili buče, a posebice kreme od tih zdravih namirnica imaju široku primjenu u slastičarstvu. Može se pripremiti kuglof, štrudla, panna cotta, tiramisu ili cheesecake.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.10.2021.

    Obožavam ovo doba godine... još 1.11. Na dalje i bit će milina! 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare