Za umak, škampe popržite na maslinovu ulju, zalijte bijelim vinom, kratko prokuhajte, dodajte vrhnje, a na kraju šafran i začine. Sve zajedno prokuhajte 5 minuta
Vidi originalni članak
Priprema:
Korjenasto povrće narežite na rezance, stavite na posoljene filete brancina i zarolajte. Tako pripremljene filete poširajte u slanoj vodi, dodajte nekoliko kapi limunova soka i korjenasto povrće. Na kraju filete od brancina prelijte umakom. Za umak, škampe popržite na maslinovu ulju, zalijte bijelim vinom, kratko prokuhajte, dodajte vrhnje, a na kraju šafran i začine. Sve zajedno prokuhajte 5 minuta.
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
8 fileta brancina, 80 g svježe sezonskog povrća, 80 g škampi, 0.50 dl maslinova ulja, 1 dl bijelog vina, 2 dl vrhnja za kuhanje, 1 g šafrana, sol, pola limuna
Broj osoba: 4
Priprema: 90 minuta
POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SE POZNATA TELEVIZIJSKA VODITELJICA NOSI S KOMENTARIMA O IZGLEDU?