To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatni prizori: Muškarac iz gumenjaka maše pilotu kanadera, ovaj uzvraća

Na terenu su vatrogasci s operativnog područja, a u pomoć im dolaze i četiri protupožarna zrakoplova Canadair CL-415, priopćila je Hrvatska vatrogasna zajednica
Vidi originalni članak

U nedjelju rano poslijepodne planuo je požar na području Solina, predio Voljak. Dojavu o požaru Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) Split zaprimio je u 14:40 sati.  Riječ je o požaru otvorenog prostora na području Solina, predio Voljak.

Na terenu su vatrogasci s operativnog područja, a u pomoć im dolaze i četiri protupožarna zrakoplova Canadair CL-415, priopćila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

PRATITE NA 24SATA Veliki požar kod Solina je pod kontrolom: Kanader će do noći natapati to područje vodom

Na terenu je bilo 135 vatrogasaca s 45 vatrogasnih vozila iz 19 vatrogasnih postrojbi. U 20 sati iz Zagreba je krenulo u pomoć kolegama 26 vatrogasaca sa devet vozila.

Dalmacija Danas objavila je nevjerojatne prizore kanadera koji uzimaju vodu u Kaštelanskom zaljevu. Posebno je upečatljiv trenutak u kojem kanader prolazi pored gumenjaka, a muškarac maše pilotu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • seljančica glupančica 12.08.2024.

    Piloti kanadera, vatrogasci, vozači hitne neće dobiti povećanje plaće 20%, dok oni niš' koristi su dobili

  • beiv 12.08.2024.

    Ovo ljudima služi kao zabava!

  • a nu 12.08.2024.

    ovog sa gumenjakom na doživotnu robiju a i ovaj sa kanaderom baš je tu uzimao vodu vidi se naseljeno misto i mogućnost da ima kupača

Komentiraj...
Vidi sve komentare