To je to što me zanima!

Bizarno. Žene na 'dark webu' kupuju jajašca trakavice kako bi smršavile. Liječnici su zgroženi!

Doktori upozoravaju da se takvo suludu ponašanje nikome ne preporučuje zbog mnogih dugoročnih nuspojava
Vidi originalni članak

Liječnici su uputili upozorenje javnosti zbog pacijenata koji su svjesno odlučili konzumirati trakavicu, točnije njihova jajašca, a sve kako bi izgubili na težini. Trakavice su paraziti koji ulaze u ljudska crijeva prije svega nesvjesno kad se pojedu njezina jaja u nedovoljno kuhanom i termički obrađenom mesu. Kada se smjeste u crijeva, mogu izazvati gubitak težine jer konzumiraju dio hrane koju jede čovjek i tada izazivaju proljev. 

Upravo ova spoznaja dovela je do bizarnih slučajeva u Kini i SAD-u u kojima su žene koje su htjele izgubiti kilograme, kupovale preko dark weba jajašca trakavice kako bi se namjerno zarazile, u nadi da će izgubiti kilograme. 

Stoga liječnici upozoravaju da se takvo suludo ponašanje nikome ne preporučuje zbog mnogih nuspojava, uključujući i to da jaja mogu se ispustiti u krvotok zbog čega mogu doći do mozga čovjeka i izazvati velike probleme.  

VELIKA PROMJENA 'Puno sam jela i užasno se udebljala u trudnoći, no uspjela sam skinuti 20 kg u 6 mjeseci!'

Žena (21) odlučila je kupiti takva jaja jer je željela brzo postići svoj cilj - gubitak kilograma uz dijetu i vježbanje. Na što je američki specijalist dr. Bernard Hsu rekao da je ona pronašla objavu na društvenim mrežama kako takve pilule pomažu.

- Zabranjena metoda je ona koja mora biti toliko dobra i toliko moćna da je to jedina istinska tajna, to je apsurdno - rekao je doktor te dodao da su vjerojatno na nju utjecale slike koja je vidjela prije i poslije konzumiranja.  Bila je uvjerena u brzi uspjeh te je odmah popila dvije kupljene tablete.

U početku je vidjela rezultate u mršavljenju, no imala je i povremene grčeve u stomaku, ali nije tome pridavala toliku pozornost s obzirom na to da je postizala rezultate. Sve do jedne večeri...

I ZA MRŠAVLJENJE Jedan sluzavi napitak postao je hit, a ključ je za zdravlje crijeva

- Osjećala je kako nešto tutnji po stražnjici, sjela je na wc školjku i vidjela velike smeđe komade kako izlaze iz izmeta - opisao je doktor te rekao kako je smatrala da se radi o masnoći koja napušta njezino tijelo. 

Samo nekoliko tjedana kasnije, primijetila je čudnu izraslinu ispod brade. Onesvijestila se te prilikom buđenja osjetila ogroman pritisak u glavi i tijekom narednih dana je imala intenzivne glavobolje. U bolnicu je primljena upravo zbog jakih glavobolja, nadimanja i jakih bolova u stomaku.

- Imala je periode kad bi se iznenada probudila tijekom dana i ničeg se nije mogla sjetiti posljednjih nekoliko sati - govori doktor.

Do takvih simptoma je prošlo već godinu dana od kako je progutala jaja. Doktori koji su pregledali nalaz njezinog mozga, pronašli su višestruke lezije, a pojavile su se i na vratu, licu, jeziku i jetri. 

LAKŠE SMRŠAVITE 8 najboljih čajeva za topljenje kilograma i brži metabolizam

Nakon upornog ispitivanja o prehrani, otkrila je kako je konzumirala jaja koja je kupila na internetu. Analizom su utvrdili kako se radilo o dvije vrste trakavica. Liječnici su se mjesecima borili protiv parazita, tek nakon šest mjeseci kontrole je bilo izgledno da nema simptoma te da gubi kilograme na zdrav način.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • garafulin 13.10.2024.

    Ja ne znam šta je sa ženskim mozgom pa to se uništava na sve moguće načine od dijeta do plastičnih operacija i ostalih tretmana koji nemaju veze sa zdravom pameti

  • herr torro 13.10.2024.

    Pa bile bi zdravije da papaju💩to je bar besplatno🙉wtf🌹😘🥳

  • moj selfi na avataru 13.10.2024.

    Što sve trpaju žene u sebe nije ni čudo da je svaka nova generacija djece sve bolesnija

Komentiraj...
Vidi sve komentare