Obavijesti
komentari
Voda s jabučnim octom pomaže 'otopiti' višak masti na trbuhu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

bu
Glupost bez presedana. Jabučni ocat se pravi, ni manje , ni više, nego od jabuka, a nipošto od šećera, vode, i otpadaka od jabuke. Važan je sastav, a ne okus. Jabuke treba samljeti, ili napraviti sok u sokovniku(za male količine, koje se ne isplati raditi), a onda ostaviti da prirodno fermentiraju, šećer u alkohol, alkohol u ocat ( pojednostavljeno), a to traje mjesecima. Onda je to to. Sve drugo je 3,14čkin dim.
Dk
Tak je...na jesen se napravi postupak kao što je napisano u komentaru i tek na proljeće je moguće konzumirati taj ocat...možda se industrijski radi od otpadaka, Prikaži još ↓
bu
Ja sa 4 stabla imam jabuka koje ne možemo pojesti ni spremiti za štrudlu, pa ih očistim, sprešam, i imam jabučnog octa za svakodnevnu konzumaciju, drugi i ne ko Prikaži još ↓
Dk
I mi tako za sebe napravimo...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .