Pogledaj mu njušku, pogledaj u čemu drži meso i gdje?????? Koliko on puta mjesečno opere ruke - čini mi se 5,6 puta maksimalno? A vlasnik biznisa i nema zime, plati kaznu kao od šale, a normalni, kulturni ljudi nemaju za režije, a kamo li kazne'?? Kakvi li su mu djelatnici koji obrađuju to meso prije restorana, kad je gazda takav?
do
dom01
24.11.2016.
Odustani
Da ,od njega samog do mesa sve prljavo i bez ikakve Higijene
šk
škver
24.11.2016.
Odustani
Ha,ha,ha.....sa jednom drnda njega a sa drugom okreće meso. Ha,ha,ha.....na što smo spali.
mudodokolenko
25.11.2016.
Odustani
Ima ona šokačka ,u mog strica devet kobasica,osam prži jednom rukom k.rac drži.
bo
boww
25.11.2016.
Odustani
Haha bolje jest zarazeno meso iz higijenskih uvjeta nego zdravo meso na crnjaka.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .