Obavijesti

Show

Komentari 169

U iščekivanju kupca: Nitko ne želi kupiti Severinin komplet

U iščekivanju kupca: Nitko ne želi kupiti Severinin komplet
4

Prva zagorska zalagaonica u ponudi ima suknju i jaknu koje je pjevačica ostavila u garderobi nakon nastupa. Cijena im se gotovo prepolovila

VIDEO

U zabočkoj zalagaonici osam mjeseci stoje Severinina (41) suknja i jakna koje je vlasnik htio prodati za 900 kuna. Spustio je cijenu na 700 kuna, no za komplet nema puno zainteresiranih.

- Imam jedan upit mjesečno, a samo jedna gospođa ga je htjela kupiti. Probala ga je, no bio joj je preširok, a nije ga htjela sužavati jer je unikatan. Ne vjerujem da će se uskoro prodati iako sad stoji 20 posto manje. Ma, dao bih ga i za 500 kuna. Čim nešto tako dugo stoji, to nije profitabilno - kaže Emil Kušan Mika.

Prvu zagorsku zalagaonicu otvorio je u svibnju s prijateljem. Severinin komplet njegovo je privatno vlasništvo, a riječ je o suknji i jakni koje je pjevačica prije nekoliko godina zaboravila u garderobi nakon nastupa u klubu u Zlataru.

- Ondje sam radio kao DJ i ujutro sam vidio da je Severina ostavila odjeću. Valjda je bila rastresena jer je koncert bio slabo posjećen. 
U dvorani za 1200 ljudi bilo ih je dvjestotinjak, a to nijednom pjevaču sigurno nije baš lijep prizor - zaključio je Kušan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 169

VIDEO

Popeo se na pozornicu sa Seve u papučama: 'Znaš da si napravio hit kad ona pjeva tu pjesmu...'
'I nema vajde...'

Popeo se na pozornicu sa Seve u papučama: 'Znaš da si napravio hit kad ona pjeva tu pjesmu...'

Severina je održala koncert u Rogatecu u Sloveniji, a na pozornicu se popeo i mladi treper Lima Len koji je ovog ljeta predstavio pjesmu 'Brajde' s Alenom Vitasovićem, a pjesma je veliki hit u susjednoj Sloveniji...