Pa svako normalan zna da je sve zatrovano (u nekakvim dozvoljenim granicama). Voće i povrće svako malo se šprica sa raznim "DOZVOLJENIM" sredstvima dok ne sazori. Nakon tog dolazi u trgovački lanac ponovno špricanje da ne bi strunulo.Npr. jabuka nemoguće je oprati (od raznih špricanja) kora joj uvijek masna. Paradajz kao da raste u kalupu svi ist promjer ima samo boju, miris i okus nula. Tako nam je i sa mlijekom, na farmama se hrane raznim "dozvoljenim" smjesama radi veće mliječnosti, nakon tog ide na preradu ponovo razne "dozvoljene" kemije se ubacivaju i onda čemu se čuditi. Samo me zanima što je sa ostalim mliječnim proizvodima koji su "zaraženi" sa tom turom mlijeka . I na kraju naj žalosnije ČEKA SE NALAZ IZ BEČA , sad me zanima kako ste do sada vršili kontrolu?
u9
user_96175
14.2.2013.
Odustani
ma joj...ja sam još jučer napisala u komentarima..da će sve biti zaraženo..jer po seljaku svi će sad opaliti...skinut će im cijenu mlijeka u pola...poticaje im
neće dati...a naše hrvatsko mlijeko je tak i tak u švicarskim čokoladama...zašto onda nema neki labaratorij gdje bi seljak sam donio analizirati svoje mlijeko i sam platio...i dobio nalaz???
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .