Ne znam dali sam ja slavna kuharica ili nisam no ovi savjeti meni su nepotrebni naučila sam to sama..kako? svaki dan kuhajući i gledajući kako da si smanjim bor
avak za štednjakom.Znam provjereno da češnjak se neće oguliti onako kako savjetuje Gordon ako je domaći to se može samo kupovnim.
Prikaži još ↓
Upala mozga
04.11.2014.
Odustani
otkud meso u kiwiju??? :))
CU
CUKRENA.
04.11.2014.
Odustani
Svaki kuhar ima neke svoje tajne.Lijepo je znati za neke, ponekad stvarno dobro dođu... Maslac uvijek naribam kad pravim tijesto jer se tako najlakše spoji s br
ašnom.....
Prikaži još ↓
svejedobro
05.11.2014.
Odustani
Luk malo posolim i brže omekša, domaći češnjak se ne da tako gulit + mažem 2 dodatne posude, maslac ostaviti sat vremena van frižidera + ostale namirnice da je
sve na istoj temperaturi...
Prikaži još ↓
ot
otilliaOS33
04.11.2014.
Odustani
Rudolph van Veen kralj torti i kolača....hm....care dođi i imaš besplatan smještaj :)
af
alan ford_1
04.11.2014.
Odustani
Zgodni i korisni savjeti.
o
-o-
04.11.2014.
Odustani
odlican savjet od jamiea olivera: kad se kuha salsa paradajze prerezati na pola, pa prerezani dio prisloniti na najveci ribez i naribati. u ruci ostane samo k
ožica. nju smiksam s malo vina i u salsu..
Prikaži još ↓
giustizia
04.11.2014.
Odustani
Za lako ciscenje (guljenje) bundeve stavite je u mikrovalnu na nekoliko minuta (3-5) na 180 - 300 w - zavisi koliko je debeo komad i koliko je stara bundeva. Za
visi i koje je vrste.... Ali u globalu, to je to.
Prikaži još ↓
giustizia
04.11.2014.
Odustani
Za lagano ciscenje cesnjaka : stavite ga u mikrovalnu (cca 500w) na 10 sekundi.
eX
eXman
04.11.2014.
Odustani
1.(fail) zamrznuto meso gubi na kvaliteti.
2.(fail) luk posut secerom i sodom isto a i cim ga stavis da se dinsta postaje smed
3.(fail) zagrijavanje pecnice na
190 traje 10-ak minuta + 10 min da bundeva stoji u pecnici je 20, jos na to 5 min da se malo ohladi i 5 min da je ogulis imas pola sata igre oko bundeve, uz to kad je zagrijes ionako ces izgubit najbolji dio arome bunteve, a za guljenje same onako fricke i hladne sposobnom treba oko 2 minute, pa sad ne kuzim ovaj trik. uostalom Hokaido bundeva se ne guli.
4.(fail) dumbir gulis samo ako si lud "u prvom milimetru ispod kore je najvise soka i njegove arome" a, kora je ionako tanka i jestiva.
5.(fail) cesnjak se ionako guli lako. svaki moj pocetnik ce cesnjak ogulit brze od ovog sto ga trese
6.(fail) butter je top za radit sa njim na ako ga ostavis vani 2 sata na temperaturi od 25 stupnjeva. prilikom ribanja gubis vrijeme, a uz to i ruka ima temperaturu od 36 pa se prilikom ribanja gubi mali dio mljecne masti
ovo sa vino necu ni komentirat
uglavnom big fail u 99% stvari
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .