Ne znam da li sam u krivu, ali meni se čini da je u Hrvatskoj najveći TRIK za pripremanje janjetine, imati novce za janjetinu kupiti.
Ines_
29.1.2017.
Odustani
Pravoj dalmatinskoj janjetini, othranjenoj na mediteranskom bilju, ne treba, osim povrća, puno dodataka.......marinade i piva (možda?) mogu pomoći bugarskoj ili
novozelandskoj janjetini iz šoping centara, čiji se nepodnošljiv miris(!) nadaleko širi...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
29.1.2017.
Odustani
U članku samo jedna rečenica o "triku"....
Rasplodni bik
29.1.2017.
Odustani
Sto je potrebno za janjetinu?Za janjetinu je potrebno janje.
Dk
Deaktivirani korisnik
29.1.2017.
Odustani
jos fale novine 24 sata kojima cete pripaliti vatru!
deronja
29.1.2017.
Odustani
Samo sam napisao da je clanak retardirani, (I to dosta). Nisam vrijedjao reportera I zasto Sam dobio zuti karton, pa ko je pitao ovo nema dva razreda osnovne
skole.
Prikaži još ↓
Tomislav Petrić
29.1.2017.
Odustani
Postoje samo 2 prava "trikova" u Hrvatskoj za dobru janjetinu... Prvo nauciti citati deklaracije da ne bi kupili "domacu Bugarsku " janjetinu uzgojena na "domac
im Rumunjskim" pasnjacima, a drugi jest imati dovoljno kuna za daleko preskupe cijene po kili za tu "domacu Bugarsku iz Rumunjskog uzgoja"... O "privagi (citaj pljacka ili kradja) necemo ni pricati...
Prikaži još ↓
Xa
XavierDexter
29.1.2017.
Odustani
Koji članak, samo slika mesa pod pekom i od kada do kada se "kupuje" paška janjetina !?! A trik ? Meso koje je ishranom aromatizirano slano, zbog čega je skuplj
e od ostale janjetine PREPORUČAJU staviti u marinadu s DRUGIM travama da se promijeni OKUS !?! I onda ima isti okus kao lička janjetina u marinadi !?! Jel to trik kojim se varaju ljudi da jedu pašku janjetinu ? Aaa u tome je trik ? Kako maskirati okus janjetine da možeš prićati da poslužuješ pašku okja je i do 3x skuplja .. da da da vrijedan članak.. vinom i pivom polijevati pašku janjetinu ?? Dobro niste rekli da se poljeva i povrtnim temeljcem.. Katastrofa, zna li ta osoba odgovorna za tekst, što je ražanj, kako s to radi uopće ? Zalijevati vinom paško janje na ražnju ? Jeste li na Pagu kad poglavito u Kolanu vidjeli da netko tammo peče janjce na ražnju ? Ne naravno to je kultoran narod, tamo se janjci jedu lešo ili u šporetu s krumpirima i to cijeli ili na gradelama, na "spicama" kao na otocima Braču, Cresu gdje živi kulturan narod, Ražanj koristite vi koji ste doselili u Zagreb s teritorije koju je držalo osmanlijsko carstvo .. vinom po janjcu paškom .. Strava i užas ..
Prikaži još ↓
sh
shibay
29.1.2017.
Odustani
Paška janjetina,možeš mislit...možda 20-30%,sva ostala je kupljena negdje na kontinentu i prodaju je kao muda pod bubrege
v3
vana 3
29.1.2017.
Odustani
Sve je ovo lijepo ali kako spremiti kad mi ne dostaje janjetina
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .