Obavijesti
komentari
Trik kuharice: Evo kako uvijek dobiti savršeno pahuljastu rižu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Bucka.Li
To nema veze sa savršenstvom.. omjer šalica riže- dvije šalice vode..prepržiti rižu na malo ulja i na najmanjoj temperaturi kuhati.. zrno svako za sebe i kuhana savršeno..
@f@nky
...i na kraju kad riža bude gotova staviti kašikicu ili dvije maslaca i promješati...mljac 👍
Bucka.Li
Nisam nikad probala,ali budem..još je bolja ako staviš malu glavicu luka u sredinu dok se krčka..🤤 odoh vidjet jel mi gori svjetlo u frižideru 😁
@f@nky
...i...jel gorilo svjetlo ili ne ❔❓❔😉
Bucka.Li
Gorilo je i to dva puta..😊
@f@nky
..neka , neka , da si koji minut prije došla kavom bi te ponudio ovako evo popio...;-))))
Bucka.Li
Fala ti ko da i jesi..sad ću i ja na brzinu jednu i u nove radne pohode..
@f@nky
...samo polako..langsam kako bi njemci rekli 👍
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .