Obavijesti
komentari
Testirali su trik: Je li tjesteninu bolje kuhati u hladnoj vodi?
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

li
talijanima se upravo diže kosa na glavi
ka
na špagetima piše al dente u 5 minuta,,za 15 minuta bi bila? iako u hladnoj vodi,ali nisu napisali npr na koji plin stavit ,mali,srednji veliki....ako stavim na Prikaži još ↓
li
zakuhaš vodu, ubaciš sol, staviš tjesto i smanjiš na minimum i ravnomjernije će se skuhati tako, s tim da onda računaš , ako piše 3min, kuhaš 6 i bit će aldente Prikaži još ↓
ka
ako stavim na min treba pola sata da počne kuhat ,da ne bi sad pola dana testirao razne faze i plinove gdje će šta i koliko
li
ja sam mislila zakuhati da voda kipi na najjače , onda sol, onda tjesto i onda minimum, može se i poklopac staviti ali da ima lufta, jer inače iskipi jer tjesto Prikaži još ↓
ka
sol stavim i odmah,..ali ako stavim na veliki plin onda na minimum ne kuha.nešto iznad minimuma..ma par x kad se radi se vidi kako tko treba podesit.
li
zato ja ne volim kuhanje na plinu, ne možeš precizno to temperirati da ga ubiješ,.. staklokeramičke ploče su idealne za lagano kuhanje.
ka
mah,ne znam.pa vidim,kad zakuha stavim na minimum i nakon par sekundi malo dignem i vidim koliko ključa voda.stvar navike
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .