Obavijesti

Tech

Pepe Unchained prikupio preko 13,1 milijun dolara u najvećoj pretprodaji 2024.

Pepe Unchained prikupio preko 13,1 milijun dolara u najvećoj pretprodaji 2024.
3

Pepe Unchained (PEPU) nedavno je premašio prag od 13,1 milijun dolara u prikupljenim sredstvima, čime je učvrstio svoju poziciju među vodećim meme tokenima u 2024. godini

VIDEO

Novi Ethereum Layer 2 sustav, koji uključuje ugrađeni block explorer i decentraliziranu burzu (DEX), predstavlja ključni korak u rješavanju izazova skalabilnosti. 

Najava podrške Vitalika Buterina, planirana za 2025. godinu, dodatno će olakšati pristup Pepea i drugih meme tokena na Ethereum mreži. Zbog stalnog priljeva kapitala, Pepe Unchained trenutno drži treću poziciju među najtraženijim meme tokenima. Kripto stručnjaci očekuju da će idućeg tjedna doseći 14 milijuna dolara u prikupljenim sredstvima.

Pepe Unchained – Inovacija u Pepe ekosustavu s nižim naknadama i bržim transakcijama

Pepe Unchained uvodi novost u ekosustav Pepe tokena prelaskom na vlastiti blockchain, čime donosi ključne prednosti u pogledu bržih i učinkovitijih transakcija. Ova inovacija dolazi u pravom trenutku, budući da su naknade za plin na mreži Ethereum 7. rujna pale na rekordno niske razine, ali su i dalje podložne velikim oscilacijama. Kako mrežna aktivnost raste, transakcijski troškovi mogu ponovno naglo porasti, što posebno utječe na manje ulagače.

Visoke naknade za plin najviše pogađaju male trgovce, jer visoke transakcijske naknade mogu značajno smanjiti mogućnosti zarade. Koliki je to izazov pokazuje ilustrativan primjer iz prošlog svibnja. Kada je interes za Pepe (PEPE) naglo porastao, naknada za plin skočila je na 150 Gwei, a troškovi transakcije premašili su 50 dolara. Jedan korisnik Reddita opisao je svoje iskustvo, gdje je pokušaj kupnje Pepe tokena u vrijednosti od samo 15 dolara rezultirao provizijom od 50 dolara, čime je učinkovito izbrisana svaka mogućnost zarade.

Takve prepreke često obeshrabruju male ulagače, onemogućujući im da iskoriste povoljne tržišne prilike. Na primjer, ulaganje od samo 15 dolara u travnju, prije procvata PEPE tokena, moglo je narasti na više od 3300 dolara. Međutim, visoke transakcijske naknade za mnoge su postale nepremostiva prepreka.

Tu na scenu stupa Pepe Unchained, koji nudi rješenje za te probleme. Uz vlastiti blockchain, Pepe Unchained zadržava atraktivnost i rastući potencijal izvornog Pepe Tokena. Osim toga, uklanja teret visokih naknada. Sada investitori, bez obzira na veličinu svog proračuna, mogu ravnopravno sudjelovati na tržištu i maksimalno iskoristiti prilike za rast.

Ako želite biti dio ovog potencijalno velikog uspjeha, posjetite službenu web stranicu Pepe Unchained, povežite svoj novčanik i kupite PEPU koristeći ETH, USDT, BNB ili kreditne kartice. Sigurnost je prioritet jer su pametne ugovore revidirali Coinsult i SolidProof, potvrđujući da nema kritičnih sigurnosnih problema.

Posjetite Pepe Unchained

Pepe Unchained - Potencijalni rival za Dogecoin i Shiba Inu s eksplozivnim rastom cijene

Pepe Unchained privlači pažnju ne samo zbog nižih transakcijskih troškova u poređenju s Ethereumom, već i zbog svog šireg ekosustava. Platforma za pokretanje meme tokena mogla bi ozbiljno konkurirati Solaninoj Pump.fun i Tronovom SunPumpu. Ovaj projekat ima ogroman potencijal da postane vodeći blockchain igrač, vraćajući popularnost tokenima poput Dogecoina (DOGE) ili Shiba Inua (SHIB), ali s jedinstvenom Pepe tematikom.

S jakom podrškom investitora, Pepe Unchained ima velike šanse za značajan rast. Projekt je već prikupio znatna sredstva, a očekivanja su visoka. Analitičari predviđaju da bi cijena PEPU tokena mogla skočiti do 100 puta do kraja godine. Poznati kripto analitičar ClayBro napominje da, iako su ovi prinosi mogući, realnija kratkoročna prognoza ciljanu cijenu postavlja na 0,016 dolara, što predstavlja rast od 66% u odnosu na trenutnu preprodajnu vrijednost. Do 2025. godine, taj bi rast mogao dostići 100%. Međutim, s obzirom na volatilnost kripto tržišta, neki tokeni su postigli nevjerojatne skokove od čak 1000% u vrlo kratkom periodu.

Zahvaljujući inovacijama, mali investitori sada imaju priliku sudjelovati u profitabilnim investicijama bez straha od propuštanja. Posebno značajna vijest je lansiranje vlastite decentralizirane mjenjačnice (DEX), koja će omogućiti povoljniju razmjenu PEPU tokena za ETH i USDT. Nedugo zatim, svi novi tokeni na Pepe Unchained mreži bit će dostupni za trgovanje na ovoj platformi. Dodatna prednost je blockchain explorer, koji će omogućiti transparentno praćenje svih transakcija.

Pepe Unchained već ostvaruje preko milijun dolara tjednih prihoda. Planirano lansiranje na vodeće burze moglo bi dodatno povećati likvidnost i uspjeh projekta.

Ako još niste kupili PEPU tokene, sada bi mogao biti pravi trenutak. Njihova trenutna cijena je 0,0096897 dolara, Predviđa se njegov blagi rast na 0,0097284 dolara u naredna 48 sata, s početkom nove faze finansiranja.

Posjetite Pepe Unchained

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ove četiri dame  mijenjaju lice hrvatskog autosporta: 'Publika se čudi što je ispod kacige žena'
DAME KOJE VOLE BRZINU

Ove četiri dame mijenjaju lice hrvatskog autosporta: 'Publika se čudi što je ispod kacige žena'

Sve je više žena koje hrabro ulaze u svijet ovog dinamičnog sporta, rušeći stereotipe i otvarajući nova vrata budućim generacijama
BTC cijena pada nakon debate američkih izbora, ali $PEPU i dalje ima optimističan zamah
$PEPU

BTC cijena pada nakon debate američkih izbora, ali $PEPU i dalje ima optimističan zamah

Trgovci nisu sigurni kamo idu usred nestabilnih tržišnih uvjeta, ali Pepe Unchained ($PEPU) nastavlja pokazivati optimističan zamah