Obavijesti
komentari
Tajna vrhunske kave je tvrda voda, a ne razne sorte i aparati
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
hebiga, mislio sam da sam majstor u kuhanju kave, a ono šipak, stvar je u vodi. Zagrebačka voda je poprilično tvrda.
Sheeena
Možda i je tvrda,ali ti je omekšaš dok skuhaš kavicu:-)
Dk
moja je jaka, al slatka i bez šećera ;)
Sheeena
U to sam sigurna:-)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .