Obavijesti
komentari
Svinjsko pečenje: Kako uvijek dobiti savršeno hrskavu kožicu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

little John
"Prije nego što svinju staviti peći, kožu je potrebno prepeći na tavici". Ovakvu glupost još nisam pročitao. Kaj je ovo možda prevedeno sa zagorskog, ili?
2 x general
tak je!!????? uzmeš frtalj odojka cca 7 kg, staviš u tavicu i prepržiš - zatim ga gurneš kuharu u pečnicu
little John
...a oči mu ko kuglice na boru, hahahahaha
Azrael☠
pa skineš svinji kožu, prepržiš je na tavicci pa je onda vratiš na svinju... šta tu nije jasno?
Dk
Little Jon tebi svašta nije jasno... Pusti ti to za neke koji se kuze u to
little John
zetor, imaš problema?
2 x general
azrael - možeš napraviti i cipele pa ih gurneš u pećnicu. odojak bez kožice to ti je kao........nastavi
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .