Obavijesti
komentari
Svinjsko pečenje: Kako uvijek dobiti savršeno hrskavu kožicu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

al
bjež od te svinjetine...
ce
u Bosnu
Di
ti koji kazu oni su najgori vole svinjetinu bolje od mene samo da ih niko ne vidi i onda lizu prste tri dana
al
svinjetina nije zdrava...the end!!!
Parazit_1
Nije ti zdrava zato sto si muslic
Parazit_1
Hahaha sipu tuki
abas
Da se konzumira najviše- istina. Da ima muslimana koji je jedu kriomice - ima. Da je nezdrava - jeste. Al da je fina? Jeste također. 😉 Osobno voše volim piletin Prikaži još ↓
al
abas...ovih dana su rekli da je hrvatska četvrta najgluplja zemlja a to se vidi na komentarima svaki dan,ja spomenem da svinjetina nije zdrava a vi odmah povezu Prikaži još ↓
abas
Ja sam se samo nadovezao na komentare gore i pokušao dokazat da ima i onih koji je ne bi smijeli konzumirati ali ne mogu odoljeti, mada je nezdrava, ništa drugo Prikaži još ↓
Dk
alcapone123: koja je hrana danas zdrava a da nije uzgojena ili proizvedena isključivo na selu i to samo za svoje potrebe. Više nisi siguran niti od kumice dok k Prikaži još ↓
1zdravko1
Dok sam ja imao zube nije trebalo prepekanja. Sada nema ni zuba ni pečenice, možda i bolje..
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .