Obavijesti
komentari
Svinjsko pečenje: Kako uvijek dobiti savršeno hrskavu kožicu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Babaluji x
ma bitno da je praseće pećenje ;-))))
Dk
Uh sa raznja onako odojcic od cca 25_30kg
Plavusa 13 Pink G
Gara ovi pojma nemaju kako odojka u pecnici peci i dobiti finu hrskavu bozicu...:)))
Dk
Bogami...prasic iz rerne po garinoj I plavkinoj recepturi hehehe....ajd ti kod mene sa eaznja na onog malog prasica hehe
Dk
Bebapas za glodat???
BebaPas
Ups za papat sam mislio ja glodam sve do cega dodem
BebaPas
Jel bude viska kostiju kod vas dvije da me pozovete da malo pojedem nisam nista jeo 3 dana
Dk
Beba pas ne grickamo zlondre rastegnute hehehe....ima kostiju al ces se morat otimat sa nasim."umiljatim" ljubimcima....
BebaPas
Hahaha ajde me udomite slusam komande volim se igrati ne grizem i vrlo sam poslušan
BebaPas
E da i jos k tome cuvam gazdaricu 😂😂
Dk
El dobro lajes?😀😀😁😁😁
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .