Obavijesti
Svinjsko pečenje: Kako uvijek dobiti savršeno hrskavu kožicu
Komentari 81
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

little John
"Prije nego što svinju staviti peći, kožu je potrebno prepeći na tavici". Ovakvu glupost još nisam pročitao. Kaj je ovo možda prevedeno sa zagorskog, ili?
ma
Ovo je vise reklama nego savjet
Babaluji x
ma bitno da je praseće pećenje ;-))))
onotamo
postoji samo jedan nacin..na raznju :D
MH
Kakve tavice...prase se pece na raznju...ovaj tu neke tavice spominje
mi
Svinjetina se ne jede za Bozic nego perad
Dk
Ne jedem svinjetinu, opasno je opasno. :)))
PAREIDOLIA_1
provokacija za muslimane, ali sto je je
al
bjež od te svinjetine...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .