Obavijesti

Sport

Komentari 2

Toni Kroos izbjegao metak? Evo gdje je skoro završio umjesto pridruživanja Modriću i Realu

Toni Kroos izbjegao metak? Evo gdje je skoro završio umjesto pridruživanja Modriću i Realu
3

Prije dolaska u Real, bio sam sve dogovorio s Unitedom. No, onda je David Moyes smijenjen i došao je Louis van Gaal. Da se nije dogodila promjena trenera, sigurno bih došao na Old Trafford, otkrio je Nijemac

VIDEO

Njemački nogometaš Toni Kroos (34) oprostio se od profesionalne karijere nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, ali i dalje je ostao dio nogometne javnosti, najčešće sudjelujući u podcastima. U posljednjem je otkrio da je bio nadomak Manchester Uniteda prije nego je potpisao za Real Madrid 2014. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Toni Kroos pere kopačke 00:26

- Prije dolaska u Real, bio sam sve dogovorio s Unitedom. No, onda je David Moyes smijenjen i došao je Louis van Gaal. Da se nije dogodila promjena trenera, sigurno bih došao na Old Trafford. Sve je bilo dogovoreno, ali su se prestali javljati. S moje strane se pojavila sumnja, a kada se Real javio nisam previše razmišljao - otkrio je Nijemac.

Borussia Dortmund - Real Madrid

Inače, "kraljevski klub" doveo je Kroos iz Bayerna u ljeto 2014. za svega 25 milijuna eura i to se smatra jednim od najboljih transfera u povijesti kluba. Nijemac je s Realom osvojio 23 trofeja, od čega se ističe čak pet Liga prvaka, a uz Luku Modrića (i Casemira) činio je jedan od najboljih veznih terceta u modernoj nogometnoj povijesti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?
STIGAO BIJELI DIM

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?

Nenad Bjelica je tijekom jutra riješio svoj status s Union Berlinom, a s njim u Dinamo dolaze Nino Bule, Danijel Jumić, Jasmin Osmanović, Leo Sovina i njegov sin Luka. Iz 'stare' garde tu ostaju dvojica