Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Re
Ukratko nećemo porez na nekretnine, na domove. "Kada je riječ o porezu na nekretnine, taj porez već postoji u zadnjih 30 godina. On se zove porez na kuće za odmor, koji u sadržaju svom nije samo klasična vik endica." Ako već postoji taj porez, zašto se onda uvodi ovaj!? 🤔Nažalost i ovdje se treba osvrnuti na najgoru stvar u povijesti izgleda, koju nam žele uvesti. Nećemo porez na nekretnine, na naše domove i malo djedovine nasljeđeno, jer to jedino što imamo, što su desetljećima generacije mukotrpno stjecale, mi nemamo pristojne plaće, štednje, dionice, a imamo visoke cijene života. Sjetimo se kako nam se izgleda PR-ovski prodavala priča kako dolaskom eura neće do značajnih poskupljenja i kako će oni na to paziti i gdje smo sad!? Ljudi plaćati ćemo značajan iznos samo da bi mogli živjeti u svom vlastitom domu izgleda, da budemo podstanari u svom vlastitom domu, ako ne platimo idemo na ulicu živjeti. Hoćemo referendum, jer su izgleda neki lagali prije izbora glasačima, nek se čuje glas naroda. 🇭🇷
di
O čemu ti?
jG
Ti si vjerojatno glasac HDZ-a, ili mozda jos gore njihov placenik. Rijetko tko moze tako dopizditi narodu kako si ti dopizdio, vise te nitko ni ne cita niti te Prikaži još ↓
ka
Na krivom si mjestu. KBC tam pomoć potraži.
Re
Btw već neki ekonomisti spominju izgleda da ovaj porez nema smisla do kraja, ako se ne uvede svima.
ma
teze si bolestan
ka
Ti bi imal deset apartmana i pobiral peneze, a, sirotinja nek plaća porez mjesto tebe? Zajedi i ne budi naporan.
Bp
Sralo,ti i tak zivis u banjaluci,kaj te briga za Hr porez?
acivi.j
RedDoor, za nekretninu u kojoj živiš ne plaćaš porez, a za sve ostale izvoli platiti i kuš! Još nešto, prestani držati goste na crno!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .