Obavijesti

Sport

Komentari 26

Hezonja oduševio Karabatića, Neymara, Alvesa i Sorhaindoa

Hezonja oduševio Karabatića, Neymara, Alvesa i Sorhaindoa
2

Hrvatski košarkaš bio je najbolji strijelac Barce u sinoćnjem El Clasicu. Zabio je 15 koševa uz tricu 5/6, a s tribine su ga gledali Alves, Neymar, Karabatić i Sorhaindo

VIDEO

Mario Hezonja u posljednje se vrijeme specijalizirao za El Clasico. Najprije je početkom veljače Realu utrpao 22 , no njegova je Barca izgubila, a onda se i sinoć ponovno raspištoljio protiv 'kraljeva'. U 17 minuta na terenu zabio je 15 koševa te bio najbolji strijelac Barcelone. Ovoga puta Katalonci su pobijedili 85-80 .

A svih 15 zabio je iz šuta za tri poena uz samo jedan promašeni šut. Njegova serija krenula je na kraju druge četvrtine kada je s dvije trice donio izjednačenje Barci, a onda u trećoj četvrtini i vodstvo od devet razlike. I upravo je njegova nepogrešiva dalekometna paljba oduševila posebne goste na tribinama.

El Clasico su uživo gledale Barcelonine nogometne zvijezde Brazilci Neymar i Dani Alves , a nakon Hezonjine serije kamera ih je ulovila u trenutku divljenja mladom Hrvatu.

- Nisam išao gledati Messija, neka on dođe gledati mene - rekao je nedavno Hezonja.

Nije ga Argentinac još došao gledati, no jesu njegovi kolege iz svlačionice. I imat će mu o čemu pričati.

VIDEO

Podršku svojim košarkaškim kolegama na tribinama su dali i francuski rukometni reprezentativci, rukometaši Barcelone Cedric Sorhaindo i Nikola Karabatić sa svojim boljim polovicama. Igrača poput Hezonje valja vidjeti što češće dok još imaju priliku jer teško da će NBA velikani još dugo čekati da ga dovedu u najbolju ligu svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...