Obavijesti
komentari
Smije li se krumpir podgrijavati - saznali smo konačan odgovor
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lun@777
Od svih priloga najbolji mi je krumpir, na sto načina. Dosta mi je samo restani krumpir i zelena salata, ne trebam uvijek meso.
Gost_Gost
Tako je Luna, obožavam ga na sve moguće načine.
Lun@777
I ja ga baš obožavam za prilog. Kad sam radila nisam ga mogla pripremati baš puno, ali subotom i nedjeljom uvijek je bio na repertoaru. Sad kad sam u mirovini b Prikaži još ↓
Dk
Lun@, jesi probala raditi pire sa crvenim kiselim vrhnjem? Samo pazi da vrhnje nije hladno, nek ti stoji na sobnoj temperaturi, jer inače šokira krumpir. I nar Prikaži još ↓
Lun@777
Kakvo je to crveno kiselo vrhnje?
Dk
Ja kupujem od Dukata. 23% mm, ima i Vindija. Poklopac je crvene boje, sa manje mm je plave kod Dukata, a kod Vindije neznam.
Lun@777
Aha, ti si zaprvo mislila na crveni poklopac. Ja kad imam vrhnje miješam sa mlijekom i malo margarina ili maslaca, nikada ne miješam sa mikserom, već ručno.
Dk
Češće radim sa vručim mlijekom u kojem otopim putar. Ali ovo sa vrhnjem je mrak okus. Izgleda onak pufasto,ko šlag
Gost_Gost
Ja dodam u restani malo dimljene crvene paprike, super mi je to.
Lun@777
A ja u restani dodam 1 žlicu slanine (kosane masti), poseban okus daje.
Gost_Gost
Da, da i to je jako ukusno.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .