Od svih priloga najbolji mi je krumpir, na sto načina. Dosta mi je samo restani krumpir i zelena salata, ne trebam uvijek meso.
Gost_Gost
01.4.2020.
Odustani
Tako je Luna, obožavam ga na sve moguće načine.
Lun@777
01.4.2020.
Odustani
I ja ga baš obožavam za prilog. Kad sam radila nisam ga mogla pripremati baš puno, ali subotom i nedjeljom uvijek je bio na repertoaru. Sad kad sam u mirovini b
aš mi je često prilog, na sve načine, osim pomfrita.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.4.2020.
Odustani
Lun@, jesi probala raditi pire sa crvenim kiselim vrhnjem? Samo pazi da vrhnje nije hladno, nek ti stoji na sobnoj temperaturi, jer inače šokira krumpir. I nar
avno ne sa mikserom.
Prikaži još ↓
Lun@777
01.4.2020.
Odustani
Kakvo je to crveno kiselo vrhnje?
Dk
Deaktivirani korisnik
01.4.2020.
Odustani
Ja kupujem od Dukata. 23% mm, ima i Vindija. Poklopac je crvene boje, sa manje mm je plave kod Dukata, a kod Vindije neznam.
Lun@777
01.4.2020.
Odustani
Aha, ti si zaprvo mislila na crveni poklopac. Ja kad imam vrhnje miješam sa mlijekom i malo margarina ili maslaca, nikada ne miješam sa mikserom, već ručno.
Dk
Deaktivirani korisnik
01.4.2020.
Odustani
Češće radim sa vručim mlijekom u kojem otopim putar. Ali ovo sa vrhnjem je mrak okus. Izgleda onak pufasto,ko šlag
Gost_Gost
01.4.2020.
Odustani
Ja dodam u restani malo dimljene crvene paprike, super mi je to.
Lun@777
01.4.2020.
Odustani
A ja u restani dodam 1 žlicu slanine (kosane masti), poseban okus daje.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .