Obavijesti
komentari
Slatka zimnica: 20 recepata za domaće pekmeze, sirupe, likere
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

fb
...u mom mjestu ima jedna ulica koju od davnina zovemo "" Pekmez ulica "" i za vijeke vijekova će se tako zvati makar više nitko ne pravi pekmez kao prije nego jednom godišnje u sklopu turističke zajednice organiziraju pečenje pekmeza da se vidi kak su pravili naši stari...izgleda da je danas lakše otić do trgovine i za 9,99 kupit teglicu...
Dk
ja pečem kao nekad moja mama...sam ove godine ,na žalost, nemam od čega..
fb
ma nema vilo upsss ružo ni kod nas baš šljiva , pogotovo ove godine...ima, ali to su sorte koje se prskaju od proljeća do branja po 6-7 puta...stenli šljive , a Prikaži još ↓
Dk
i mi imamo stenly , ne prskamo tako puno (najviše tri put) i to ono u zimi zadnje je poslije cvatnje..a onda kako bude bude...nađe se pokoja i s prilogom.)))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .