Matija Vuica koja svojim gostima sprema mnoga kreativna iznenađenja pa će se tako na jelovniku između ostalog naći patka alla roastbeef na majonezi od naranče
M. Vuica: Cilj je humanitarno djelovati uz druženje i zabavu
Matija Vuica priključila se donacijskom projektu koji će na dvjestotinjak večera okupiti više od 12 000 uzvanika.
Nakon što je predstavljen u zagrebačkom restoranu Mano 2, veliki humanitarni projekt 'Blessfood - Večera s porukom' nastavlja punom parom dalje i to već 18. ožujka u Bistrou Apetit koji se nalazi u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Domaćica večere bit će poznata modna dizajnerica Matija Vuica koja smatra kako je ovaj projekt idealna prilika da se uključe svi zainteresirani i da pomognu tijekom cijele godine svima onima kojima je pomoć prijeko potrebna.
Ideja projekta 'BlessFood – Večera s porukom' je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.
Misao vodilja projekta je zajedništvo, druženje i uživanje u gastronomiji uzvanika uz poznate osobe s humanitarnim ciljem. Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina. Projekt 'BlessFood Večera s porukom' uz više od 70 domaćina kroz više od dvjesto večera okupiti će preko 12 000 uzvanika. Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku itd.
- Cilj ovog projekta je humanitarno djelovati uz druženje, zabavu i uživanje uz gastronomske delicije u društvu svojih prijatelja te kontinuirano raditi na zajedništvu - zaključila je Matija Vuica koja svojim gostima sprema mnoga kreativna iznenađenja pa će se tako na jelovniku između ostalog naći patka alla roastbeef na majonezi od naranče i mikro salati, juha od brokule s gamberom u tempuri, rižoto s parmezanom, gusjom jetrom i svježim istarskim tartufom, teletina u crnom vinu te sočni čokoladni desert.