ja samo idem u restoran u kojem gazda kuha. koja je to pohlepnost otvarati tolike restorane i misliti da ce ljudi ici samo zbog njegovog imena. imam puno primje
ra gdje su takvi rrestorani zatvarani i to s pravom. kad je onaj Antonino Cannavacciuolo u Torinu otvorio bistro u torinu inspekcija ga je bila zatvorila zbog lazi na menu karti. nasli mu zamrzivace pune ribe i mesa a kano sve svjeze. a od njega tamo ni traga ni glasa. nema nigtdje bolje klope od one iz osterije a i od one koju ja skuham.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .