Obavijesti

Sport

Komentari 69

Riječki plan: Zabiti Dinamu pa na Kantridi izboriti finale Kupa

Riječki plan: Zabiti Dinamu pa na Kantridi izboriti finale Kupa
8

Rijeka u srijedu od 18 sati gostuje na Maksimiru u prvoj utakmici polufinala Kupa. Za vikend je u prvenstvu bilo 2-2. Radošević je zabio Dinamu u 94. minuti ogleda

VIDEO

Dinamo i Rijeka u srijedu igraju prvu utakmicu polufinala Kupa. Riječani stižu na Maksimir na krilima Radoševićevog gola u sudačkoj nadoknadi na Kantridi koji im je donio remi (2-2). Nekadašnji veznjak Hajduka opalio je s 20-ak metara i prekrasnim udarcem donio Rijeci bod. Domaći su vodili, a Dinamo je preokrenuo na 2-1.

Ne bi Riječani imali ništa protiv takvog scenarija u srijedu u utakmici Kupa. Matjaž Kek okupio je igrače na treningu na Uskrsni ponedjeljak. Vedran Jugović, koji se vratio u momčad nakon ozljede, najavio je novi okršaj s Dinamom na Maksimiru.

- Na Kantridi je bila jako dobra utakmica. Napeta, s puno emocija. Mislim da su navijači bili zadovoljni. Htjeli smo pokazati da bodovna razlika između Dinama i nas nije realna. Na kraju smo spasili bod, iako je sve moglo otići i na našu stranu.

- Kup nije isto što i prvenstvo. Moramo proći u dvije utakmice i zato je bitno zabiti gol u gostima. Idemo po taj gol pa da u uzvratu pokušamo izboriti finale pred našim navijačima - kazao je Jugović u najavi novog derbija.

Utakmica počinje u srijedu u 18 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

Bjelica: Iznenađen sam. Prije samo 12 dana Jakirović i ja smo opušteno razgovarali o Dinamu
KOMENTIRAO POVRATAK

Bjelica: Iznenađen sam. Prije samo 12 dana Jakirović i ja smo opušteno razgovarali o Dinamu

Problem Dinama je psihološki, a sa mnom će "modri" igrati aktivan i agresivan nogomet, za gol više, poručuje Nenad Bjelica koji se sjetio i najdražih trenutaka u klubu. Nije ni pobjeda protiv Hajduka ni Liga prvaka