Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lu
nikad mi nije bilo jasno zašto to sve treba biti u tim prerađevinama, čemu ta kemija bezveze, ako se domače ne pokvari nebi ni ovo......sve mi se čini kako nas namjerno truju kako bi bili bolesni, a kad smo bolesni onda nam trebaju lijekovi...........svi zarađuju na nama i to je začarani krug
Kerplunk
Odgovor je jednostavan. To su dodaci koji produljuju rok trajanja, daju im boju i miris te ih čine ljepšima i primamljivijima (uvjetno rečeno), te pojačivači ok Prikaži još ↓
le
Zato sto speku treba ne znam npr 6 mj da se osusi( nisam sigurna u br mj susenja), mesna industrija ga otpremi za 2 mj, frkne u njega konzervans da se ne pokvar Prikaži još ↓
mi
Meni stavrano nije jasna jedna stvar. U Dubaiu, gotovo da i nema oboljelih od karcinoma, a većinom konzumiraju junetinu, kozetinu i ovčetinu, što je crveno meso Prikaži još ↓
Kerplunk
Stres, ali i sve one čudne stvari čudnih naziva koje jedva da možeš izgovoriti, a navode se na pakiranju kao nekakvi aditivi i slična sranja. Uglavnom kemija, k Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .