Obavijesti

Show

Komentari 10

Otkrili smo ribarsko mjesto sa samo tri profesionalna ribara

Otkrili smo ribarsko mjesto sa samo tri profesionalna ribara
9

Barba Frane otkrio nam je najbolji način za pripremu hobotnice i brancina, a pohvalio se i kako bi po okusu mogao razlikovati jadransku i marokansku škarpinu

Ivana i Dudi došli su u Pakoštane, ribarsko mjesto u kojem postoje samo tri profesionalna ribara.

Tamo su se susreli s barbom Franom, koji se požalio kako je u moru svake godine manje ribe. Pohvalio im se da zna provesti cijelu noć veslajući, a društvo je popričalo i o cijenama tune u Japanu.

Barba Frane otkrio im je i neke svoje kulinarske trikove za pripremu hobotnice te je rekao da ju je najbolje pripremati na salatu. Uz to, rekao im je i da, ukoliko nemaju vremena zamrznuti hobotnicu na nekoliko dana, da joj mogu krakove istući batom kako bi joj razbili mišiće. Tada hobotnica nije žilava nakon pripreme.

Pokretanje videa...

24sata 00:56

Što se tiče brancina, može ga se pripremati na nekoliko načina i svi su dobri, a od dodataka pri pripremi dovoljno mu je i samo maslinovo ulje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10