postoje li trikovi koji mogu napuniti novčanik i frižider, kad je pun onda nisu potrebni trikovi i male tajne da se nešto skuha, ideje same dolaze.
Zmajevac
24.4.2013.
Odustani
Panirani pileći file treba peći 30 minuta?!?! Mislim ono, ja ga ispećem za max. 10 min a ovo ostalo vrijeme iskoristim bolje
Dk
Deaktivirani korisnik
24.4.2013.
Odustani
Super savijeti, odlično , mada kad imam to i dobro pripremim uvijek prihvaćam dobre savijete., uvijek može bolje.
F1
Filozof_1
24.4.2013.
Odustani
Ja obožavam kuhati, a i papati, ali za meso sam tudum tako da sve pohvale za članak :D ... Jedino dobro meso što sam napravila je bijelo pileće meso poluzaleđen
o narezati na tanke šnite (što tanje) i na vrelo ulje pol minute i dok se peče začiniti ... Zato što se stavi poluzaleđeno zadrži vodu i ostane sočno ...
Prikaži još ↓
Go
GonzoyKermit
07.5.2013.
Odustani
hrvatska kuharica, zagrite tanjur na 50 stupnjeva i poslužiti ga na stol još toplog
mh
mhadina
25.4.2013.
Odustani
Ima još zgodan savjet da u tavi na ulju/masti ne treba natrpati puno mesa i peći jer hladno meso ohladi zagrijano ulje/mast i ne peće se kako treba. Bolje je u
više navrata i popuniti polovicu površine tave pa peći. Podrazumijeva se da se ulje/mast najrpije psuti zagrijati - provjeriti vrhom kuhaće da li cvrći, a ja obično provjerim rukom iznad ulja koliko je vruće
Prikaži još ↓
EX
EXAndrea
13.5.2013.
Odustani
I sad ti nemoj papati kad je ovako lijepo servirano...ma izgrebala bih i sliku sa monitora, mljaci :)))
marijaterezija2
25.4.2013.
Odustani
Svaaka kuharica ili kuhar ima neki svoj "tajni recept " za pripremanje mesa, i svaka obitelj voli drugačije, no oovo je neki temelj a ostalo je samo mašta. Kako
ovdje i piše na kilu mesa sat kuhanja ili pečenja....
Prikaži još ↓
Hulk01
28.4.2013.
Odustani
Sve je to dobro, ali ćevapi su ćevapi!
mh
mhadina
25.4.2013.
Odustani
Kuhati meso bez povrća da ubijemo dvije muhe odjednom po meni nema smisla. Znači, kuhati komad mesa sa grincajgom (zeljenjava) i začinima daje neprocjenjivo dob
ru juhicu plus kuhano meseko koje sa npr. hren-umakom daje nešto najbolje čime možete poćeti ručak, osim aperitivom prije toga. Kuhati na vrlo laganoj vatrici...
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .