Sve stručnjaci ,a nitko krempitu ne zna napraviti..
bi
bizon
29.3.2021.
Odustani
Tko kaže da nezna,,evo.....Lisnato tijesto,ispeči dvije kore/7 žumanjaka mješati pjenasto sa 15 dkg šečera, dodati 2 vanil šečera,2 velike žlice oštrog brašna
i 20 dkg gustina." 2l mlijeka ,odvojiti da se izmjesaju sastojci a ostatak staviti da zavrije,u mlijeko uliti smjesu i mješati 5 minuta/ 7 bjelanjaka napraviti švrsti snijeg i staviti 15 dkg šečera i još dobro izraditiLagano kuhačom umješati bjelanjke ne mikserom ,.Ova smjesa je za veliku tepsiju.Pečene kore,-krema i poklopiti drugom korom,kada se prohladi stavi u frižider,Možete samo jednu koru ispeči za dno a gore staviti šlag ,sve po želji,Kremšnite su izvrsne,godinama ih radim tako
Prikaži još ↓
Anakin S
29.3.2021.
Odustani
Može bez šlaga ,znači gore kora ali s štaubom..
HH
Hana Hana
31.3.2021.
Odustani
Tako je
Dk
Deaktivirani korisnik
04.4.2021.
Odustani
jel sigurno 200 grama gustina? nisam baš s gustinom na ti, pa pitam :) ...
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .