Obavijesti

News

Komentari 106

VIDEO Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi: 'Utoku san ostavia doma'

VIDEO Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi: 'Utoku san ostavia doma'
2

Nakon kratkog naguravanja pred većim brojem turista na samom šetalištu, dvojac se potukao šakama. Sukob je navodno krenuo zbog svađe oko veza za brodove, a sve je smirivao Kristijan Golubović

VIDEO

Dva muškarca potukla su se u ponedjeljak na hvarskoj rivi, javio nam je čitatelj 24sata koji nam je poslao snimku kratkog obračuna Nakon kratkog naguravanja pred većim brojem turista na samom šetalištu, počeli su se tuči šakama, a sukob je navodno krenuo zbog svađe oko veza za brodove.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi 00:37

- U tučnjavi je sudjelovao Ivan Giljanović, više puta osuđivani pripadnik splitske kriminalne scene. Kasnije je Kristijan Golubović, koji je Giljanovićev gost, smirio situaciju - kazao nam je čitatelj za dva česta lica iz crne kronike.

O obračunu na rivi pričali su i na snimci, koju je Giljanović u ponedjeljak objavio na TikToku. Obojica su se u pratnji prijatelja i djece vozili gliserom. U videu Giljanović žali što nije imao pištolj.

Giljanović: Malo glisiramo
Golubović: Seljački, ali se i udara po malo
Giljanović: Malo, znači uvijek je akcija, malo jedemo malo udaramo hahaha. Srića pa nisam ima utoku, ostavia sam je doma. Da sam ima bia bi ga zbušia, ozbiljno ti govorim.

To je sve što se čuje na videu zbog glasnog zvuka brodskog motora. Buka je, pričaju na videu, smetala i njima.

Inače, Giljanović, poznat i pod nadimkom 'Profesor', dobro je je poznat u svijetu crne kronike i splitskog podzemlja. U listopadu prošle godine uvjetno je pušten iz zatvora nakon što je osuđen za pokušaj ubojstva Marka Bekavca. Na slobodi je bio tek jedan dan, a iza rešetaka su ga bili vratili zbog obiteljskog nasilja. Dosje mu je pun kaznenih djela povezanim s nasiljem i kamatarenjem. Tukao se čak i u zatvoru gdje je drastično promijenio izgled. Smršavio je i pustio kosu, a da ga se prepoznati po njegovim brojnim tetovažama. Nadimak Profesor dobio je jer ima visoku stručnu spremu, diplomirao je kineziologiju.

S druge stane, Kristijan Golubović je jedan od rijetkih preživjelih aktera iz srpskog dokumentarca "Vidimo se na čitulji", čuvenoga filma o brutalnoj mafiji u Srbiji početkom devedesetih. Danas je Golubović superzvijezda srpske reality televizije, slikar, reper, MMA borac i silno je aktivan u neumjerenom veličanju "svoje prošlosti". Svojedobno je pričao i da je on osobno stvorio "zemunski klan". Govorio je javno kako je iz zatvora htio izvući Milorada Ulemeka Legiju, kriminalca koji služi kaznu zatvora od 40 godina zbog ubojstva srpskog premijera Zorana Đinđića.

Goluboviću je do nedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku. Čim je zabrana istekla doputovao je prvo u Zadar, pa u Split, a na kraju se našao s Giljanovićem na Hvaru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 106

VIDEO

VIDEO Helene pogodila Floridu, ima mrtvih: 'Budite u skloništu, ovo vani ne možete preživjeti!'
'KATASTROFA'

VIDEO Helene pogodila Floridu, ima mrtvih: 'Budite u skloništu, ovo vani ne možete preživjeti!'

Najgori scenarij donosi porast razine mora, pri čemu bi poplave mogle doseći visinu od 6 metara iznad tla
Slovenski bračni par poginuo kod Senja. Naletjeli na ulje na cesti, uhitili motorista (79)
TRAGEDIJA U LICI

Slovenski bračni par poginuo kod Senja. Naletjeli na ulje na cesti, uhitili motorista (79)

Motorist (79) imao je nesreću na Jadranskoj magistrali te mu se prolilo motorno ulje po cesti. 25 minuta nakon toga, slovenski bračni par motorista u zavoju nalijeće na ulje. Na mjestu su poginuli, a 79-godišnjak je uhićen