Na 24 stranice donosimo savjete iskusnih kuhara, maštovite recepte i pregršt kulinarskih trikova kako da vaš roštilj bude najukusniji i gotov u najkraćem roku
Poklon za čitatelje: Najbolji recepti za baš savršen roštilj
U ponedjeljak, 4. svibnja, u 24sata potražite besplatnu kuharicu posvećenu roštiljima. U posebnom prilogu na čak 24 stranice donosimo savjete stručnjaka, provjerene recepte i kulinarske trikove za vaš najbolji ručak na otvorenom.
Pročitajte kakav roštilj odabrati, koja vam je dodatna oprema potrebna te kakva je potpala najbolja - drva, briketi ili nešto treće. Uz naše detaljne recepte uživat ćete u ljetnom roštilju, a da se nećete ni umoriti.
24sata
Ova korisna knjižica pomoći će vam da bez po muke pripremite na roštilju sve od mesa do priloga. Potražite recepte za najsočnije ćevape i piletinu, a i vegetarijanci će pronaći nešto za sebe. Tu su savjeti za mariniranu hobotnicu, srdele i orade te povrće na roštilju, kao i recepti za najbolje salate i umake koji će se idealno slagati s glavnim jelom. Od klasične grčke salate, waldorfske pa do aromatičnog umaka za roštilj.
Poseban dodatak u besplatnoj kuharici su stručni savjeti Zdravka Perića, iskusnog kuhara iz hotela La Meridien u Splitu. Poznati kuhar pojašnjava kako najbolje pripremiti povrće za roštilj, a da bude ono ukusno i brzo gotovo.
24sata
Također, savjetuje koliko ulja treba koristiti uz povrće, kako odabrati idealno povrće, koje treba biti veličine te koliko je kojoj vrsti potrebno za grilanje. Tu je i mnoštvo drugih korisnih savjeta da vaše opuštanje uz roštilj prođe bez ijednog problema.
Zato ne propustite svoje najdraže novine u ponedjeljak.
24sata