Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

za
Koje nepismene bosančine iz Zagreba se javljaju, da to nije normalno. Naravno, oduzeo gradonačelnik pozamašne naknade neradnicima i onima niš koristi, koji su dotepli u metropolu i samo udri i štancaj podmladak i živjeli bi na tuđoj grbači i od socijale. Ovi u članku bi pak svoju djecu s potrebama nekome, pazite na izraz, TUTNULI. Ovaj s Trga se našao napadati adminov POSO i nešto MJEŠA, umijesto miješa, a komentar mu bez glave i repa i sve mu u jednoj rečenici od 39 redova, bez interpunkcija. Treći pak napada zemljaka Tomaševića s DIJECOM umjesto djecom. Dalmatinka pak ima problema s č i ć jer joj se 'ćini poteškoča'. Sve prepametno i preškolovano, a pisali su očito kredom po kamenu i to im je vrh školovanja. Ali pametni do bola. Jedino je ovaj što zabijadojaja u pravu. Bravo za njega.
Dk
Uvijek su vam bosancine krive, samo vi ste savršeni
za
Tako je, dobro si shvatio. Pamtimo Zagreb prije 91. i nakon toga. Ovo više nije onaj Zagreb, kojemu smo pisali pjesme.
Dk
Tako je, još se nisi priviknuo... Očito da živiš u prošlosti i voliš Tita
iv
maš sad nepalce, bosanci utekli u njemačku ,iznajmili kuće i stanove dok mlate lovu vani, bar kod nas u kvartu...
Dk
Bolje imati Nepalce nego ljevičare
Ka
Evo kako uvijek završi priča ovih velikih "domoljuba", Tito, yuga, komunjare!! Dalje to toga ne znaju! Tipično za podkapacitirane simpatizere krim. org.!
Dk
Ljevičari završavaju s Titom, Jugom, drugovi i drugarice...
Dk
Mrs u pm
Dk
Da što radite u životu, a ne da samo kmecite po portalu možda bi i imali nešto, nebi vam bio kriv HDZ
za
Tito nije živio u Zagrebu. I umro je 1980. Ne brinu me ni lijevi, ni desni ni crni koji odrađuju pošteno posao i nikog ne diraju. Brinu me samo spomenuti nametn Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .