Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Tomislav Petrić
Nina, ja nemam problem s tvojim receptima, ali velika vecina ostalih koji ce pokusati nesto od ovoga napraviti vjerojatno ce dozivjeti neuspjeh. Zasto? Zato jer tvoj prijevod ostavlja velikih problema oko mjera. Ja znam ispravni prijevod za tvoju "salicu", ali drugi ce posegnuti za nekom svojom omiljenom salicom koja moze biti ona bakina za crnu kavu ili striceva salica za caj a neki student ce bas onu za juhu ili crvenu za "Nesicu". Zamisli razliku 2/3 pistacija u salici za crnu kavu i onoj za caj, mozda i za bijelu kavu... Srecom ja znam to sto ti neznas a to da je salica zapravo "cup", a ta mjera iznosi 250 ml... Dakle, nemojte posegnuti za salicom od crne kave kada ove recepte isprobavate... Bravo Nina!
De
Ja imam šalicu od 550 ml, dobro da sam pročitao komentar prije pokušaja :D
Di
Tomislav@ stvar uopce nije u tome dal se uzima salica od 200ml ili 500ml. Stvar ja samo u tome da onda sve mjere moraju bit u salicama, i to za sve sastojke mor Prikaži još ↓
De
@Didi problem je ako nisu sve mjere u šalicama. Dvije (moje) šalice šećera i 100 g brašna bi napravile žešću pometnju u mom kolaču :D
Tomislav Petrić
@ Didi219: Pronasao link na recepte i doista se radi o "cup" (250 ml). Ovo nije prvi (ni zadnji) put da je krivo prenesen recept. Uz duzno postovanje, izazivam Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .