Ovo nema veze sa tvrdo kuhanim jajima.Jaja kje se teško gule,znači da su friška a jaja koja se lako gule su stara.To je cijela priča.
v3
vana 3
23.11.2014.
Odustani
upravo tako,kad želim kuhati utvrdo jaje uvijek stavim kuhati starije jaje i s lakoćom očistim
pravoipravicaibezfaksa
23.11.2014.
Odustani
u pravu ste, o starosti jaja ovisi lako ili teško guljenje... to bi trebala biti opće poznata stvar... tad čak nije ni bitno dali je jaje potpuno hladno ili sa
mo kratko ohlađeno u vodi da nas ne peku prsti prilikom guljenja... i to je to, tko zna, zna, a tko ne zna, neka uči
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .