Obavijesti
komentari
Maja Ciglenečki otkrila najdraže jelo: 'Sada će se svi zgražati...'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

vp
jetru dinstanu na luku i češnjaku,podlivenu s toplim mlekom,dinstane bubrege,ali ne sa žgancima nego krumpirom i crvenim zeljem ukiseljenim u papriki.mogu bit i kiseli krastavci.to je klopa za hladne dane sam takva.pluća ne volim,al u krvavicama sa svim ostalim i povrćem,divota.jedino kaj kad se kuhaju glave zglodam dobar dio kuhanog mesa s glave,samo u sol i friški kruh.sve to dok ima mjesta i dok ne napipam prstom u grlu i više nejde.
un
Odi ti k'vrapcu, sad ću crknut od gladi do pauze, a struja me trese slinave tipkovnice...... dodam samo još da treba to sve dobro zalijati i onda leć pred tv...
vp
ne sam zalijat,nego i potražit dijagonalu na kauču,moj stari je znal reć da svako jelo moli tijelo da se legne dok se slegne.prije sna bar jemput dobro zarumsla Prikaži još ↓
un
Svaka cast, hvala ti sto me razveseli, umrla sam... Tvoj tata je bio mudar covjek!
un
Nasi starejsi su znali uzivati u pravoj domacoj kvalitetnoj klopi!! Ne ovo danas, cicimici, dvadeset sljedova, 5 zvjezdica, a odes doma gladan na ćurke... (krva Prikaži još ↓
vp
je,ne ko ja,al tak nekak.svakak je od svih mudrih dobro pobrat i primjenjivat najbolje,sad se fino skupilo,sam nebude baš puno vremena za primjenu
vp
ja još nisam bil gladan,osim u jna i domovinskom,ali inače nema sljedova,ni restorana,ionak sam najbolje spremim kak mi paše s tisuću začina,svakog mrvicu,pa ka Prikaži još ↓
un
I, to je život, svaka čast, uživaj!!!!!!!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .