Pavlova je velicanstven desert, ali ju najprije treba probati napravljenu od vrhunskog slasticara, s tankom vanjskom opnom od baisera, a savrseno mekom iznutra.
Spoj sklatkog baisera i osvjezavajucih (sto vise) vrsta voca cini ju ukusom vrlo skladnim finim desertom.
Prikaži još ↓
Sheeena
22.8.2014.
Odustani
Ovim putem se želim zahvaliti HEP-u jer zbog njih nikada neću peći Pavlovu tortu niti ukusiti ovu slaku poslasticu.
Bezobrazno zelene
22.8.2014.
Odustani
Nisam nikad pravila Pavlovu, čini mi se da su ove beze kore preslatke. Valjda će i ona jednom doći na red :))
melidony
22.8.2014.
Odustani
Mato je vrlo neukusno i degutantno, na ime velike umjetnice. Možemo li očekivati sataraš ala Pavlova?
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .