Obavijesti
Komentari 42
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sheeena
Ne znam dali sam ja slavna kuharica ili nisam no ovi savjeti meni su nepotrebni naučila sam to sama..kako? svaki dan kuhajući i gledajući kako da si smanjim bor Prikaži još ↓
Upala mozga
otkud meso u kiwiju??? :))
CU
Svaki kuhar ima neke svoje tajne.Lijepo je znati za neke, ponekad stvarno dobro dođu... Maslac uvijek naribam kad pravim tijesto jer se tako najlakše spoji s br Prikaži još ↓
svejedobro
Luk malo posolim i brže omekša, domaći češnjak se ne da tako gulit + mažem 2 dodatne posude, maslac ostaviti sat vremena van frižidera + ostale namirnice da je Prikaži još ↓
ot
Rudolph van Veen kralj torti i kolača....hm....care dođi i imaš besplatan smještaj :)
af
Zgodni i korisni savjeti.
o
odlican savjet od jamiea olivera: kad se kuha salsa paradajze prerezati na pola, pa prerezani dio prisloniti na najveci ribez i naribati. u ruci ostane samo k Prikaži još ↓
giustizia
Za lako ciscenje (guljenje) bundeve stavite je u mikrovalnu na nekoliko minuta (3-5) na 180 - 300 w - zavisi koliko je debeo komad i koliko je stara bundeva. Za Prikaži još ↓
giustizia
Za lagano ciscenje cesnjaka : stavite ga u mikrovalnu (cca 500w) na 10 sekundi.
eX
1.(fail) zamrznuto meso gubi na kvaliteti. 2.(fail) luk posut secerom i sodom isto a i cim ga stavis da se dinsta postaje smed 3.(fail) zagrijavanje pecnice na Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .