Tko i zašto bi u sebe nalijevao neke gorke splačine pune konzervansa?
aurea1
26.12.2016.
Odustani
meni ne valja ni skupo ni jeftino
Dk
Deaktivirani korisnik
26.12.2016.
Odustani
Upravo tako 90% enologa su snobovi i pozeri koji pišalinu ne razlikuju od Rizlinga...Vjerujte mi uvjerio sam se u to...
Or
OrcaPerestrojka
25.12.2016.
Odustani
Ja to odmah znam. Od jednog gutljaja lošeg kemijskog vina me odmah zaboli glava. A dobrog vina popijem 2 butelje i ko beba sam. Ok istina to vino dođe barem 60
i više kn. Može i neka jeftinija, ali treba znati.
Ali vino mi de drugi izbor. Od pive radim turneje svaki drugi dan: Njemačka, Austrija, Irska, Belgija, Češka. Omjer svetlega na črnega 4:1. Dakle irec je črno.
Prikaži još ↓
so
sosed
25.12.2016.
Odustani
moje vino iz bačve mi je najbolje jer sam tu siguran što pijem
ko
kole02
25.12.2016.
Odustani
Ma daj, pa oni pogode godine proizvodnje ako dva puta provrte vino u čaši, tri puta, onda znaju da li je sa kopna, otoka ili uz more,a ako ga probaju onda znaju
kakvo je bilo vrijeme u godini berbe bolje od valute i sijerkovica zajedno
Prikaži još ↓
Der Kommissar
27.12.2016.
Odustani
Lako je raskrinkati bilo kojeg degustatora, organoleptika, kritičara umjetnosti... ukratko bilo kojeg snoba. Sve je to nabiflano i fake.
Dk
Deaktivirani korisnik
25.12.2016.
Odustani
visok cijena, nije mjerilo za kvalitetu bilo vina ili nečeg drugoga..
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .