Obavijesti
Komentari 38
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

šaptačica
jaje na oko u umaku od graševine...mmmmmm njam :))))
pr
Fino vino čuda radi. Čuda.Pogotovu pečenju i rižotu.
SA-SU
Deci vina popiješ i ako valja deci u tavu i to ponavljaš dok ga ne nestane! Ako treba još, otvoriš novu bocu! :))
mi
oooo da, uvijek dodajem vino kod pečenja mesa kao i u umake. Govedinu i divljač ne spremam često, tako da najviše koristim malvaziju. Uz takva jela, ali i uz j Prikaži još ↓
lu
i ja stavljam vina u neka jela, uglavnom mediteranska, i to kupovna vina, malvazija a ne domača kisela
TINA77_2
Fina kapljica mijenja svee!!
El Tractor
Divljač na vinu, nema većeg gušta.
malo srce
Najčešće koristim crno vino za pripremu gulaša od govedine,Vranac,Istarsku lagunu...ili kad spremam paštu sa gamberima pa dodam bilog vina,za prste polizati:)))
Dk
A ja stavim u čašu gemišta dva zrna riže... fantastično je ;))))
Zl
Dobro vino ostaje dobro i nakon kuhanja, kao što loše vino, upropasti i najbolje jelo. Treba uzeti neko kvalitetno vino za kuhanje, ali vrhunska vina,...E u n Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .