Obavijesti
Ako ovo ne napravite mogli bi se otrovati od preostale riže
Komentari 127
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

zelot
Ako su preživjele pola sata kuhanja u kipućoj vodi onda su i zaslužile da nas potruju.
NitkoPoseban
Zanimljivo kako je moja familija još živa i nepotrovana.
Brainwasher
pa otkud onda kineza i ostalih zutih,milijardu ipo, svi drze rizu po friziderima? Mozda je kod njih sobna temperatura 10 stepeni..?
Jozo iz Sinja
Kad se ljudi nisu otrovali od salama i kuvane spize po centrima sta je sve vani po 12 sati+ko zna koliko puta podgrijavanje ne virujem ni da ce sama riza nast Prikaži još ↓
mladić_zg
...da ne bi došlo do kvarenja riže odmah je spremite u želudac bla bla....
Dk
svaka hrana na sobnoj temperatui se kvari. ovi "novinari" su vrhunac "zjanja" u HR
Judita👥
pa rižu kuham taman prije ručka , a ne 3 sata prije..sad, druga je stvar što netko mora ranije jer ne može na vrijeme..ništa ne bude bilo, ne str Prikaži još ↓
Dk
Ako ovo ne napravite mogli biste zadobiti trajna oštećenja zdrave pameti - odmah prestanite čitati stupidne članke na ovom portalu. Pogotovo "stručne" medicinsk Prikaži još ↓
De
Nebrojeno puta mi je riža ostala i pola dana na sobnoj temp nakon kuhanja i pojeo bi ju nakon toga i apsolutno nikada nisam imao želučanih tegoba, a kamoli trov Prikaži još ↓
Li
Otporne neke bakterije na visoku temperaturu ali mi smo oporni na njih jer smo otpornost stekli u borbi za život pod današnjom vladom !
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .