Obavijesti
članak
8 trikova kako da purica bude savršena - ukusna i vrlo sočna
Komentari 22
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Domicilnihrvat
Koja filozofija oko purice ,te med te šečer pa naranče itd itd ,recept je broj jedan domača zagorska purica ,nasolit ju dobro naravno ,još ako netko ima šparet Prikaži još ↓
zvrka1977
Daj mi recite kak omekšati domaću puricu koja ima mišiće ko Usain Bolt. Ovu umjetno našopanu zna svatko ispeći.
LJ
Prerežite puricu na leđima i raširite ju prilikom pečenja, Tako će biti brže pečena. a samim tim meso se neće isušiti nego ostati sočnije.
Roy Ban
Umjesto purice uzmeš odojka i bude ukusan i sočan:)
Dk
Svašta ću saznat još ovdje....već godinama kupujem smrznutu i nisam primjetila da ima oštećeno mišično tkivo. A, ovo pecite dvije....ma pet odjednom. A, maslac. Prikaži još ↓
ND
Ne znam ko to u hrvatskoj za božić pravi puricu za objed. Nismo u americi
otorinolaringolog / ginekolog
pa to je golub, a ne purica
Dk
Nisam nikad pojela puricu a da mi je bila ono baš ukusna da to stvarno mislim. Jednostaavno mi je bzvz to meso
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .